Wat vinden onze sprekers?

Anna Nooshin

“Ik vond het onwijs leuk, dank voor het vertrouwen en bedankt dat ik erbij aanwezig mocht zijn. Ik heb hele lieve berichten ontvangen na afloop en iedereen was onwijs enthousiast. Snel contact met organisatie, lief en meedenkend publiek. Ik heb het ervaren als een onwijs mooie, intieme lezing waarbij ik nogmaals heb gemerkt hoe belangrijk het is om een onderwerp als mentale gezondheid niet uit de weg te gaan. Ik denk graag mee over volgend jaar.”

Janneke Wittekoek

De organisatie van de GezondheidsBeurs regelt altijd alles zeer goed en professioneel, zowel in de aanloop naar de beurs toe (qua promotie) als op de dag zelf! Heel fijn dat jullie ook meedenken als wij extra wensen hebben. De presentatie verliep naar wens: qua geluid, techniek en het blijft mooi om te zien dat de zaal toch altijd vol loopt. Het leuke van de GezondheidsBeurs is om mensen vanuit mijn hart te motiveren en te inspireren naar een gezondere leefstijl. Samen met het altijd enthousiaste publiek zorgt dat voor een enorme dosis positieve energie, wat weer kracht geeft om echt aan de slag te gaan met je hartgezondheid!”

Carlos Lens

GEZONDHEIDSBEURS 2020 JE WAS GEWELDIG! Ik wil iedereen bedanken voor het komen het volgen van mijn workshops en ook de workouts van Fitchannel. De medium band is uitverkocht en onze oudste en jongste booty bezoekers op de stand, en ja ik vind mijn kennis delen tijdens een workshop net zo leuk als lesgeven . See you all next year!”

Mark Schadenberg

“De presentatie tijd van 25 min was erg snel en gezien de bezoekers was het een drukke ruimte. De opvang, mail contact etc was keurig verlopen! WELL DONE!!! En volgend jaar sta ik zeker open voor een nieuwe samenwerking.”

Fien Vermeulen

“Dank weer voor de fijne samenwerking! En we zijn graag weer van de partij.”

Juglen Zwaan

“Het was echt weer een succes, alles verliep perfecto! De GezondheidsBeurs is echt de plek van ontmoeting met elkaar! In 2021 werk ik graag weer samen.”

Angela Maas

“Het was heel goed geregeld en leuk dat de zaal helemaal vol zat. Ik vind het prima om er volgend jaar weer te zijn.”

Hans van Breukelen

“Ook namens ons bedankt voor de fijne samenwerking en aangeboden kans.”

Nanneke Schreurs

“Wat een goed georganiseerde beurs was het! Met veel plezier heb ik hieraan meegewerkt! De ontvangst was prettig; alles werd goed gecommuniceerd. Heel fijn allemaal! En wat een ontzettend leuke plek; het BloggersTheater. Fijn om daar te mogen presenteren. Wat een feestje deze beurs waar zoveel verschillende vertegenwoordigers van de Health Branch aanwezig zijn. Heel erg leuk om volgend jaar weer een presentatie te geven op de GezondheidsBeurs. Ik hou me graag aanbevolen.”

Nienke Gottenbos

“De GezondheidsBeurs is dé plek om alle collega's uit de gezondheidswereld weer eens te ontmoeten. Eén grote club van kennis & mooie producten. Het publiek is ook serieus geïnteresseerd en dat merk je! De beurs is daardoor niet alleen heel interessant voor bezoekers, maar ook voor professionals.”

Pauline Weuring

“Het was een groot succes. De GezondheidsBeurs is soepel verlopen, van zowel de ontvangst tot het spreken aan toe. Iedereen is heel aardig en bereid te helpen waar nodig. De GezondheidsBeurs was voor mij de perfecte plek om mijn gezonde bakmixen aan een breed publiek te laten zien.”

Charlotte de Jong

“Het ging echt super. Volgend jaar: YESSSSS heel graag, hij staat in de agenda alle drie dagen ben ik beschikbaar want mijn boek is dan uit! Alles start bij energie!”

Loes Hegeman & Tess Wemeijer

“Wij nemen volgend jaar graag weer mee. Voor ons was de GezondheidsBeurs de perfecte manier om laagdrempelig een aantal taboe onderwerpen boven tafel te brengen en te bespreken met een heel uiteenlopend publiek. Van jong tot oud, we hadden niet verwacht dat Poezenpraat zulke diverse luisteraars zou trekken maar vinden het des te leuker om te zien dat veel mensen kennelijk toch nieuwsgierig zijn en graag meer over dit soort taboe onderwerpen willen weten!”

Mathijs Vrieze

“Het waren 4 overweldigende dagen op de GezondheidsBeurs. Zoveel dankbare reacties krijg ik tijdens de GezondheidsBeurs, dat is echt hartverwarmend. De kookshows die ik geef in het KookTheater lijken ieder jaar wel een groter succes te worden. Dank aan iedereen die erbij was! Mijn dank gaat ook uit naar het backstage team, zonder jullie kan ik niet zo stralen.”

Goedele Liekens

“Ik vond het een super fijne ervaring en wil er met alle plezier ook volgende keer weer bij zijn! Zeer enthousiast publiek, fijne standhouders. Plezant en leerrijk, een zeldzame combinatie!”

Ralph Moorman

"Het was weer een feestje met de dagelijkse presentatie in het GezondheidsTheater en een speciale avond MasterClass. Ik ken geen andere beurs waar je in één dag zoveel lezingen kunt volgen en kennis kunt opdoen. Volgend jaar ben ik er weer alle dagen bij!”

Fajah Lourens

“WOW! wat een geweldige opkomst vandaag tijdens mijn presentatie. Ik was er stil van. Hoop dat ik jullie heb mogen inspireren. Als ik het kan, kan jij het ook!”

Nora French

“Ik raak er niet over uitgepraat: de GezondheidsBeurs was een waar feest! Ik waardeer alle ontmoetingen! Ze zijn namelijk de reden waarom ik doe wat ik doe. Het maakt mij intens gelukkig wanneer ik de bezoekers kan inspireren en op weg kan helpen naar een gezond en gelukkig leven. Er was tijdens de presentatie geen zit- of staplek meer over: wát een belangstelling!”

Juriaan Galavazi

“We hebben de GezondheidsBeurs als heel positief ervaren. Mooie opkomst, de zaal zat helemaal vol en veel belangstelling en positieve reacties achteraf. Ik zou heel graag in 2021 weer als spreker willen komen, graag zelfs meerdere dagen!”

Marike Bol

“Ik wil jullie graag bedanken voor de goede organisatie van de GezondheidsBeurs. Ik heb dit jaar weer genoten! De kookdemo vond ik echt waanzinnig tof om te doen en hier heb ik dan ook ontdekt dat dít iets is waar ik meer van zou willen doen. De begeleiding was top en de techniek deed z’n werk. Wellicht tot volgend jaar!”

Michael Pilarczyk

“Dream it, wish it, do it. What you imagine you become. Ik hoorde achteraf dat het nog nooit zo druk was geweest bij een presentatie op de GezondheidsBeurs. Dank voor het luisteren. En vooral, doe er iets zinvols mee!”

Radmilo Soda

“Wij vonden het weer heel leuk. Veel leuke reacties op onze nieuwe app en bezoekers blijven het leuk vinden om Radmilo ‘in het echt’ te zien en op de foto te gaan met hem. De presentatie en workout gingen allemaal goed. Wij zijn er volgende jaar graag weer bij!”

Annemarie Bruning

"4 dagen GezondheidsBeurs was een feest, genoten van de inspirerende sprekers en veel nieuwe dingen geleerd. Na de beurs ben ik direct verder gegaan op de tips die ik gekregen heb & ben nu nog gemotiveerder geworden om gezonder te gaan leven."

Jip Isabel de Jongh

“Het was fijn om op de beurs te staan, heb veel leuke reacties ontvangen dus ben er ontzettend tevreden over.”

Louella Bartnig

“Het was weer top geregeld. Ik heb het net als vorig jaar weer goed ervaren. Alles was duidelijk, goed georganiseerd en goed verzorgd. Mijn presentatie ging beter dan vorig jaar dus daarin heb ik een fijne groei doorgemaakt. Blij mee! Bedankt dat ik weer bij jullie mocht spreken. Ook dit jaar was het super georganiseerd. Het blijft een uniek en tof event met heel veel diversiteit omtrent gezond leven. Voor elk wat wils! Volgend jaar: Ja!”

Merel Teunis

“Ik vond de organisatie echt top, dus mijn complimenten daarvoor! Zeker leuk om volgend jaar weer aanwezig te kunnen zijn, dus je mag mij absoluut op de lijst zetten.”

Jessica Mendels

“Van het live toespreken van de mensen waarvoor je het doet krijg ik zoveel energie en nog meer motivatie om door te gaan!”

Sabina van Roest

“Graag wil ik jullie hartelijk danken voor de uitnodiging om te spreken op de GezondheidsBeurs. Wat was het gaaf om te doen!!! Veel positieve reacties gekregen achteraf. Alles was ook heel goed geregeld, waardoor het allemaal soepel verliep. Lijkt me ontzettend leuk om volgend jaar weer te mogen spreken, dus ik houd mij aanbevolen.”