De Nationale GezondheidsBeurs 14e editie

Donderdag 2 tot en met zondag 5 februari 2023

De grootste consumentenbeurs op het gebied van gezondheid en een gezonde leefstijl

15.000 m²

4 dagen

45.000 bezoekers

325 exposanten

Deelnemen?

Neem contact met ons op voor een compleet overzicht van mogelijkheden tot deelname, aanvullende vragen of offerte op maat.

Wij zijn u graag van dienst!

Roularta Media Nederland • Amalialaan 126H • Postbus 44 • 3740 AA Baarn • T. 035 692 5270 info@gezondheidsbeurs.nl www.gezondheidsbeurs.nl

Gezonde gids naar een nieuwe leefstijl

Bijna 83 procent van de Nederlanders zoekt regelmatig online naar gezondheidsgerelateerde informatie. Een groot deel van hen - maandelijks zo’n 3 miljoen mensen - komt hierbij op Gezondheidsnet.nl terecht. Als grootste gezondheidssite van Nederland informeren wij Nederlanders graag over alles wat met gezondheid te maken heeft. Dat gaat verder dan alleen informatie over ziektes en aandoeningen. We zijn een gezonde gids, die mensen begeleidt op hun weg naar een nieuwe leefstijl. Ook als managementpartner van De Nationale GezondheidsBeurs willen wij mensen inspireren. Met hen praten en hen informeren. En waar kan dat beter dan op de beursvloer, daar waar publiek en experts samenkomen? Motiverende sprekers, een variatie aan workshops en de nieuwste trends op het gebied van voeding en gezondheid vinden elkaar tijdens de Nationale GezondheidsBeurs. Direct contact met ons publiek in een gezonde omgeving. Wij kijken er naar uit! Zien wij u daar?

Franca van Dalen, Hoofdredacteur Gezondheidsnet